Öt Elem Wushu Egyesület


FŐOLDAL ~~ EGYESÜLET ~~ GALÉRIA ~~ KAPCSOLAT ~


VARGA VIKTOR
sportoktató


varga_viktor1.JPG
varga_viktor2.JPG
varga_viktor3.JPG

Sulis éveimben kezdtem az aktív sportolást. Éveken keresztül leigazoltan fociztam.

Középiskolában ismerkedtem meg a Kyokushinkai-karatéval, melyet 2 éven keresztül gyakoroltam.

A karate után belekóstoltam az erőemelésbe, mely sportágban is versenyeztem. Az erőemelés mellett elkezdtem bokszolni, úgymond hobbistaként. Ez 1992-ben volt. Kisebb szünetekkel azóta is tart a bunyó iránti szeretetem. 2006-ban szerettem volna magam kipróbálni a profi bokszban, de sajnos egy családi tragédia miatt ez elmaradt. Az edzést nem hagytam abba.

2007-ben elvégeztem az ökölvívó edzői sulit, majd 2008-ban többször beszéltem régen látott barátommal Jóni Zsoltival, hogy van egy Thai-boksz csapata ahol segíthetném a több mint tíz éves bunyó tapasztalatommal a srácokat. Örömmel vállaltam.

Tovább képeztem magam és elvégeztem a T.F.T.I.-n a Muay-thai edzői sulit. Nem sokkal később a Thai-boksz bírói tanfolyamot is elsajátítottam.

Nagyon szeretek a srácokkal foglalkozni, szeretem az edzői kihívásokat , és jó érzés, ha egy versenyen látom azokat a mozdulatokat, ütéseket, védéseket amiket velem gyakoroltak a fiúk.

Várjuk szeretettel kollégáimmal mindazok jelentkezését akik, e nemes és férfias sportokat ki szeretnék próbálni. Nem muszáj versenyezni, csak mozogjatok valamit!!!

OKTATÓK:

Si-fu Duan Zhi Chao
Si-fu Serflek József
Shia-sang László Károly az egyesület elnöke
Tiao Lien Parragh Csaba
Nagy Kálmán
Varga Viktor
Takács Gergely
Varga Gergely
Varga István

VERSENYZŐK:

Búzás Norbert
Ferenczy Krisztina
Gödri Koppány
Gáspár Attila
Habash Antoine
Ormándi Márk
Rafiev János
Varga Balázs
Wágner Márk

Versenyeredmények